lördag, april 6

Slipsar!

Nu har jag fått en hög med slipsar till min blivande kjol. Riktigt fräsiga från det glada 70-talet. Tror det kommer att bli en väldigt fin kjol!

Ska försöka tvätta dem lite först, de verkar nämligen ha sett en del fester genom åren...

Sen ska jag bara försöka sno åt mig lite tid vid symaskinen, men det är förstås lättare sagt än gjort. ;)

4 kommentarer:

 1. Misstänker att det kommer att bli en superfin kjol, en väldigt bra idé! Hoppas vi snart får se den på din blogg. Jag vet att de små pysslingarna tar en del tid... :-)))
  Tänkte på det här med städning... min mamma var en VIM-mamma, och jag kopplar VIM till hemma, och mamma och mys. Men sedan många år kör vi hos oss bara såpa och mirakeltrasor. Och ättika mot kalket. Fungerar toppen, håller helt med dig! :-)))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äran för idén kan jag inte ta åt mig, sett en sådan kjol en gång och blev väldigt inspirerad! Men ja, det kommer nog ta sin tid, symaskinstid blir det inte så mycket här hemma!

   Vim kommer jag ihåg, det användes flitigt även i mitt barndomshem. ;) Såpa är ju också bra, men jag står inte ut med lukten tyvärr, ättika däremot eller vinäger som vi oftast använder är toppen mot kalkbeläggningar, jag kan knappt fatta att det funkar så mycket bättre!

   Radera
 2. Vilket spännande projekt, ser fram emot att få se det.
  Ang såpa så finns det med citrondoft, jag har inte testat det själv men min mamma använder det. Mönstret till min kjol kommer från en bok, sticka romantiskt, modernt och kvinnligt.

  SvaraRadera
 3. Oj, det där kan ju bli hur snyggt som helst! Har gått en sykurs med en tjej som gjorde ett helt lapptäcke av slipsar. Skitcoolt! Lycka till!

  SvaraRadera