lördag, april 13

Väskan är packad!

Imorgon åker vi till solen en vecka och jag har packat väskan med garn och stickor, lite kläder och saltlakrits till sugna släktingar. ;)

Tyvärr vågar jag inte ta med mig någon stickning i handbaget eftersom jag inte vill riskera att bli av med mina stickor om de inte går genom säkerhetskontrollen. Så jag får klara 4 timmar på planet utan och så packar jag desto mer i bagaget. :) Två stickningar tar jag med, ett par strumpor i tigerrandigt garn och en sjal i brun entrådig ull. Hur mycket jag sen hinner sticka återstår att se!

1 kommentar:

  1. Ha så skönt! Hoppas det blir både stickning och sol! :-))
    Jag blev ifråntagen stickor en gång på Sydneys flygplats, när vi skulle åka hem till Sverige. Där stod jag med tre lintottar och man, och de tog två set med Knitpro, 7 och 8 mm. Jag blev helt vansinnig och typ skrek att de måste ta garnet också eftersom jag kunde få för mig att strypa kaptenen med det. Sedan följde en lång diskussion vad det var för skillnad på en vässad blyertspenna (= tillåten på planet) och en trästicka 7 mm (= ej tillåten). Men de kan ju inte tänka, de följde bara sina listor, och då var stick- och virknålar förbjudna. Detta var från Australien. Till och från US (från Arlanda) har aldrig varit några problem... Suck. JOBBIGT att inte få sticka på alla långdistansflyg! :-))

    SvaraRadera